Workshops & Kinderfeestjes

Workshops & Kinderfeestjes

Taarten maken is ontzettend leuk om te doen. Om een echte feesttaart te maken, heb je wel aardig wat materiaal nodig en zijn sommige technieken handig om te gebruiken. Dit alles kunt u leren tijdens één van mijn workshops! En omdat kinderen ook dol zijn op bakken, kan ik ook op een feestje taartjes met de kinderen maken.Ik kom bij u aan huis.Ik neem alle benodigheden mee,dit feestje gaat vanaf 8 kinderen en is € 15,00 per kind. Na een gezellige workshop of kinderfeestje neemt elke deelnemer uiteraard zijn eigen taart mee naar huis als heerlijk aandenken. Buiten kampen rekenen wij  km vergoeding.

 

Workshop (drip)taart maken

Een workshop vindt plaats in mijn bakkerij in Kampen. Hier heb ik ruimte voor 4 tot 5 personen. Tijdens de workshop taarten maken gaat u zelf een taart snijden, vullen, afsmeren, in de fondant slaan en decoreren. Met een driptaart zult u de taart snijden, vullen, afsmeren in de crème, zelf drippen met chocolade en decoreren. Deze workshops kosten vanaf € 45,00 per persoon. Grote groepen gaan in overleg; bijv.  familie-uitje, teambuilding, vrijgezellenfeestje. 


Uiteraard krijgt u de zelfgemaakte taart mee naar huis. Hier kunt u hem nog 3 maanden in de vriezer bewaren!


Agenda workshops

Workshop

Datum

Tijd

Er zijn momenteel geen workshops gepland 
 
 
 
 
 
Er zijn nog geen workshops gepland
 
 
Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden
 
 

Kinderfeestjes

Zoekt u een leuke invulling voor uw kinderfeestje? Ik kom graag langs om een leuk boltaartje met de feestvarkens te maken! Uiteraard zorg ik voor alle materialen en ga ik op een gezellige manier met ze aan de slag. De kinderen zijn in totaal 2 tot 2 en een half uur bezig met het snijden, vullen, afsmeren en decoreren van hun eigen boltaartje. Het hele proces is gezellig en leuk om te doen. Uiteraard neemt iedereen zijn eigen boltaartje mee naar huis! Een kinderworkshop tijdens een feestje is mogelijk vanaf 8 kinderen en kost € 15,00 per kind.

 


Wilt u een afspraak maken voor een kinderfeestje? Neem gerust contact op via de telefoon (06-17026954) of mail (info@wendystaartfeest.nl) om uw wensen verder te bespreken!