Meisjes verjaardagtaart

Bestel voor iedere gelegenheid de heerlijkste handgemaakte taarten!


Meisjes verjaardagstaart

Is uw dochter jarig? Maak haar dan nóg gelukkiger met een echte droomtaart! Natuurlijk helemaal in het thema waar uw dochter van houdt. Een roze prinsessentaart? Een echte Barbie met een jurk van taart? Of een Unicorn taart met regenboog kleuren? Alles wat meiden leuk vinden kunnen wij maken!


Meisjes verjaardagstaart bestellen

Een meisjes verjaardagstaart bestellen? Wij maken hem helemaal naar wens, van binnen en van buiten! De taart is standaard gemaakt van luchtige biscuit, met een vulling van banketbakkersroom en aardbeienbavarois en een dikke fondantlaag aan de buitenkant. Wij kunnen ook marsepein of een andere vulling (tegen een meerprijs) gebruiken. Met allerlei bijzondere toppings - van snoep tot speelgoed - maken we de meisjes verjaardagstaart helemaal af.


3D taart of koektaart

Een verjaardagstaart kan rond of vierkant zijn, uit 1 laag bestaan of meerdere lagen op elkaar gestapeld. Extra bijzonder is een 3D taart. Deze verjaardagstaart is gemaakt in de vorm van bijvoorbeeld een beautycase of Barbie, met daarin een echte Barbie verwerkt! Ook origineel: een meisjes verjaardagstaart bestellen in de leeftijd of naam van de jarige Jet. Deze koektaart bakken wij in de vorm van cijfers of letters, waarna we hem in elke gewenste stijl versieren.


Traktatie voor de jarige Jet

Wie jarig is trakteert! Wist u dat wij ook prachtige traktaties voor uw jarige Jet kunnen verzorgen? Denk bijvoorbeeld aan regenboog push-cakes, cupcakes of cakepops in elk gewenst thema. Hiermee steelt uw prinses zeker de show op school!


Meptaartje cadeau

Viert uw dochter haar eerste verjaardag? Dan krijgt u een bijpassend meptaartje bij uw verjaardagstaart cadeau! Dit kleine taartje is voor de jarige zelf. Hoe zij die opeet, dát mag ze zelf weten. Maar we kunnen alvast verklappen dat er een hele hoop pret en geklieder bij komt kijken!


Wilt u een meisjes verjaardagstaart bestellen, een traktatie of ander gebak voor de jarige Jet? Neem gerust contact op via de telefoon of mail. Of maak gebruik van ons contactformulier om meteen de gewenste taart en vulling door te geven. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen verder te bespreken.Contactgegevens


Adres: Stoomstraat 10, 8263 AT Kampen

Email: info@wendystaartfeest.nl

Telefoon: 06-17026954


Lees onze algemene voorwaarden

© Copyright Wendy.

Wendy's Taartfeest


Voor héérlijke handgemaakte verjaardagstaarten, bruidstaarten, gender reveal taarten, babyshower taarten, jubileum taarten, bedrijfstaarten, cakesmash taartjes, gebak en sweet tables!