Jongens verjaardagstaart
Playstation verjaardagstaart
Vuurwerk verjaardagstaart met dino's
Sweet sixteen taart Bayern Munchen
Knol Power taart
Fortnite Battle Royale taart
Winnie de Pooh taart
Verjaardagstaartje aap tijger
Verjaardagstaart Baby Ypda
Superhelden taart
Spiderman taart
Spiderman verjaardagstaart
Feyenoord verjaardagstaart
Power Rangers taart
Paw patrol taartje
Paw Patrol verjaardagstaart
Mickey Mouse taart
Marvel Avengers driptaart
Knolpower taart
Hoodie taart
Handgemaakte taart Paw Patrol
Go Ahead Driptaart
Go Ahead Ajax taart
Buurman en buurman taart

Jongens verjaardagstaart

Is uw zoontje jarig? Verras hem en de visite dan met een supercoole jongens verjaardagstaart! Ieder ontwerp is mogelijk, met wát voor thema dan ook! Een Spidermantaart? Iets van "Paw Patrol" of voetbal? Ons is niets te gek. U vraagt, en wij laten er graag onze creativiteit op los!


Jongens verjaardagstaart bestellen

Een jongens verjaardagstaart kan er op allerlei manieren uitzien. De basis is echter steeds hetzelfde: gebak van luchtige biscuit, een vulling van banketbakkersroom en aardbeienbavarois en een dikke fondantlaag. U kunt ook kiezen voor een buitenlaag van marsepein en/of andere smaken vullingen (tegen een meerprijs). Met allerlei bijzondere toppings - van snoep tot speelgoed - maken we de jongens verjaardagstaart helemaal af.


Fondanttaart, dripcake of koektaart

Een verjaardagstaart kan rond of vierkant zijn, uit 1 laag bestaan of meerdere lagen op elkaar gestapeld. Kies voor een taart met fondant of een afgesmeerde drip cake.  Ook maken wij koektaarten in de vorm van cijfers of letters. Zo kunt u de naam of de nieuwe leeftijd van de jarige in de taart laten terugkomen. Natuurlijk is de uitvoering mogelijk in elk gewenst thema met iedere kleurencombinatie. En elke taart wordt uitgebreid gedecoreerd tot een ware eye catcher!


Traktatie

Wie jarig is trakteert! Wist u dat wij ook prachtige traktaties voor uw jarige Job kunnen verzorgen? Denk bijvoorbeeld aan push-cakes, cupcakes of popcakes in elk gewenst thema. Dat deelt makkelijk uit en smaakt ook nog eens heerlijk.


Meptaartje cadeau

Viert uw zoontje zijn eerste verjaardag? Dan krijgt u een bijpassend meptaartje bij uw verjaardagstaart cadeau! Dit kleine taartje is voor de jarige zelf. Hoe hij die opeet, dát mag hij zelf weten. Maar we kunnen alvast verklappen dat er een hele hoop pret en geklieder bij komt kijken!


Wilt u een jongens verjaardagstaart bestellen en/of een traktatie? Neem gerust contact op via de telefoon of mail.  Of maak gebruik van ons contactformulier om meteen de gewenste taart en vulling door te geven. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen verder te bespreken.