Jongens verjaardagstaart

Bestel voor iedere gelegenheid de heerlijkste handgemaakte taarten!


Jongens verjaardagstaart

Is uw zoontje jarig? Verras hem en de visite dan met een supercoole jongens verjaardagstaart! Ieder ontwerp is mogelijk, met wát voor thema dan ook! Een spinnentaart? Iets van "Cars" of voetbal? Of een 3D taart in de vorm van een auto of X-Box? Ons is niets te gek. U vraagt, en wij laten er graag onze creativiteit op los!


Jongens verjaardagstaart bestellen

Een jongens verjaardagstaart kan er op allerlei manieren uitzien. De basis is echter steeds hetzelfde: gebak van luchtige biscuit, een vulling van banketbakkersroom en aardbeienbavarois en een dikke fondantlaag. U kunt ook kiezen voor een buitenlaag van marsepein en/of andere smaken vullingen (tegen een meerprijs). Met allerlei bijzondere toppings - van snoep tot speelgoed - maken we de jongens verjaardagstaart helemaal af.


3D taart of koektaart

Een verjaardagstaart kan rond of vierkant zijn, uit 1 laag bestaan of meerdere lagen op elkaar gestapeld. Extra bijzonder is een 3D taart. Deze taart is in de vorm van bijvoorbeeld een Minion. Een 3D-taart is een eyecatcher op elke verjaardag. Ook origineel: een jongens verjaardagstaart bestellen in de leeftijd of naam van de jarige Job! Deze koektaart bakken wij in de vorm van cijfers of letters, waarna we hem in elke gewenste stijl versieren.

Traktatie

Wie jarig is trakteert! Wist u dat wij ook prachtige traktaties voor uw jarige Job kunnen verzorgen? Denk bijvoorbeeld aan push-cakes, cupcakes of popcakes in elk gewenst thema. Dat deelt makkelijk uit en smaakt ook nog eens heerlijk.


Meptaartje cadeau

Viert uw zoontje zijn eerste verjaardag? Dan krijgt u een bijpassend meptaartje bij uw verjaardagstaart cadeau! Dit kleine taartje is voor de jarige zelf. Hoe hij die opeet, dát mag hij zelf weten. Maar we kunnen alvast verklappen dat er een hele hoop pret en geklieder bij komt kijken!


Wilt u een jongens verjaardagstaart bestellen en/of een traktatie? Neem gerust contact op via de telefoon of mail.  Of maak gebruik van ons contactformulier om meteen de gewenste taart en vulling door te geven. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen verder te bespreken.

Contactgegevens


Adres: Stoomstraat 10, 8263 AT Kampen

Email: info@wendystaartfeest.nl

Telefoon: 06-17026954


Lees onze algemene voorwaarden

© Copyright Wendy.

Wendy's Taartfeest


Voor héérlijke handgemaakte verjaardagstaarten, bruidstaarten, gender reveal taarten, babyshower taarten, jubileum taarten, bedrijfstaarten, cakesmash taartjes, gebak en sweet tables!