Verjaardagstaart
Verjaardagstaart met cake pops
Zwarte dripcake Chocolade Whiskey
Verjaardagstaart 50 jaar met vuurwerk
TikTok Queen verjaardagstaart
Verjaardagstaart zoet en snoep
Regenboog taart
Verjaardagstaart bonbons parels
Make-up verjaardagstaart
Verjaardagstaart zachtroze nude met goud
verjaardagstaart met macarons
Verjaardagstaarten meiden Topmodel Hondjes
Verjaardagstaart schilderspalet
Verjaardagstaart TikTok
Roze driptaartje
Michael Kors taart
Fortnite Battle Royale taart
Minnie Mouse taart en cupcakes
McDonalds taart
LOL Suprise taart zwart wit zilver goud
Jungle verjaardagstaart
Handgemaakte verjaardagstaart Dikkie Dik
Regenboog Unicorn taart en regenboog unicorn cupcakes
handgemaakte taart Louis Vuitton
Handgemaakt kindertaartje
Flamingo verjaardagstaart
Dripcake blauw
Spiderman en Frozen taart
Roze nijntje taart

Verjaardagstaart

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een té gekke taart. Hoe oud u ook wordt, een mooie verjaardagstaart maakt het feest compleet! En voor kinderen geldt dat helemaal. Of er nu een jongen of meisje jarig is, uw dochter haar sweet sixteen viert of uw collega 40 jaar wordt; voor iedereen maken we een klein kunstwerk, geheel in stijl van de jarige. Geen wens is ons te gek!

 

Verjaardagstaart bestellen

Bij Wendy’s Taartfeest kunt u een verjaardagstaart bestellen in ieder gewenst thema en voor elk aantal gasten. Of uw zoon nu fan is van Bayern Munchen of uw dochter gek van TikTok; wij ontwerpen een unieke, prachtige verjaardagstaart! Elke verjaardagstaart bestaat standaard uit luchtige biscuit, een vulling van banketbakkersroom en aardbeienbavarois en een dikke fondantlaag. U kunt ook kiezen voor marsepein of andere smaken vullingen tegen een meerprijs. Met allerlei smakelijke en bijzondere toppings - van snoepgoed tot speelgoed - maken we de verjaardagstaart helemaal af.

 

Fondanttaart, dripcake of koektaart

Een verjaardagstaart kan rond of vierkant zijn, uit 1 laag bestaan of meerdere lagen op elkaar gestapeld. Kies voor een taart met fondant of een afgesmeerde drip cake.  Ook maken wij koektaarten in de vorm van cijfers of letters. Zo kunt u de naam of de nieuwe leeftijd van de jarige in de taart laten terugkomen. Natuurlijk is de uitvoering mogelijk in elk gewenst thema met iedere kleurencombinatie. En elke taart wordt uitgebreid gedecoreerd tot een ware eye catcher!

 

Meptaartje cadeau

Viert uw kindje zijn eerste verjaardag? Dan krijgt u een bijpassend meptaartje bij uw verjaardagstaart cadeau! Dit kleine taartje is voor de jarige zelf. Hoe hij of zij die opeet, dát mag hij of zij zelf weten. Maar we kunnen alvast verklappen dat er een hele hoop pret en geklieder bij komt kijken!

 

Wilt u een verjaardagstaart bestellen? Neem gerust contact op via de telefoon of mail! Of maak gebruik van ons contactformulier om meteen de gewenste taart en vulling door te geven. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen verder te bespreken.