Verjaardagstaart

Bestel voor iedere gelegenheid de heerlijkste handgemaakte taarten!


Verjaardagstaart

Bij een verjaardag hoort natuurlijk een té gekke taart. Hoe oud u ook wordt, een mooie verjaardagstaart maakt het feest compleet! En voor kinderen geldt dat helemaal. Of er nu een jongen of meisje jarig is, uw dochter haar sweet sixteen viert of uw collega 40 jaar wordt; voor iedereen maken we een klein kunstwerk, geheel in stijl van de jarige. Geen wens is ons te gek!

 

Verjaardagstaart bestellen

Bij Wendy’s Taartfeest kunt u een verjaardagstaart bestellen in ieder gewenst thema en voor elk aantal gasten. Of uw zoon nu dol is op dino’s of uw dochter gek van Barbie; wij ontwerpen een unieke, prachtige verjaardagstaart! Elke verjaardagstaart bestaat standaard uit luchtige biscuit, een vulling van banketbakkersroom en aardbeienbavarois en een dikke fondantlaag. U kunt ook kiezen voor marsepein of andere smaken vullingen tegen een meerprijs. Met allerlei smakelijke en bijzondere toppings - van snoepgoed tot speelgoed - maken we de verjaardagstaart helemaal af.

 

3D taart of koektaart

Een verjaardagstaart kan rond of vierkant zijn, uit 1 laag bestaan of meerdere lagen op elkaar gestapeld. Extra bijzonder is een 3D taart. Deze verjaardagstaart heeft bijvoorbeeld de vorm van een Barbie, handtas of Minion. Een 3D taart is een echte eye-catcher op de verjaardag. Ook origineel is een gedecoreerde koektaart in de vorm van cijfers of letters. Zo kunt u de naam of de nieuwe leeftijd van de jarige in de taart laten terugkomen.

 

Meptaartje cadeau

Viert uw kindje zijn eerste verjaardag? Dan krijgt u een bijpassend meptaartje bij uw verjaardagstaart cadeau! Dit kleine taartje is voor de jarige zelf. Hoe hij of zij die opeet, dát mag hij of zij zelf weten. Maar we kunnen alvast verklappen dat er een hele hoop pret en geklieder bij komt kijken!

 

Wilt u een verjaardagstaart bestellen? Neem gerust contact op via de telefoon of mail! Of maak gebruik van ons contactformulier om meteen de gewenste taart en vulling door te geven. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen verder te bespreken.

Contactgegevens


Adres: Stoomstraat 10, 8263 AT Kampen

Email: info@wendystaartfeest.nl

Telefoon: 06-17026954


Lees onze algemene voorwaarden

© Copyright Wendy.

Wendy's Taartfeest


Voor héérlijke handgemaakte verjaardagstaarten, bruidstaarten, gender reveal taarten, babyshower taarten, jubileum taarten, bedrijfstaarten, cakesmash taartjes, gebak en sweet tables!