Sweet Table & Gebak
Sweet table goud
Sweet Table ocean gold
Sweet table goud wit
Gouden cupcakes dripcake Sweet Table
Gouden cupcakes sweet table
Sweet Table bruiloft
Sweet table goud met wit
Sinterklaasslof
Sloffen
gemarmerde cupcakes zwart wit met glitter
Kerstslof
Koningsdag moorkoppen
Mini slofjes Sinterklaas
Chocolade caramel slof
Regenboog Unicorn cupcakes
Pindarotsjes

Sweet table & gebak

Een sweet table is een feestelijke, gevarieerde aanvulling voor bijvoorbeeld een bruidstaart of een op zichzelf staande tafel op een communiefeest, babyshower of jubileum. Een sweet table is een rijkelijk gevulde tafel vol lekkernijen en zoetigheden die er ook nog eens prachtig uitzien. Denk aan cakepops, push cakes, macarons, cupcakes, cupcake ijsjes, donuts, ijs en bonbons. De sweet table wordt geheel in stijl gedecoreerd. En met zo’n variatie aan lekkernijen, kan iedereen iets lekkers op deze zoete tafel vinden!


Sweet table bestellen

Een sweet table bestellen kan per persoon en is in overleg samen te stellen. Het liefst ruim van tevoren, zodat we tijd genoeg hebben om een zo’n mooi mogelijke samenstelling te maken. Wij kunnen vrijwel alles maken, dus als u zelf leuke ideeën hebt, dan horen wij dat graag! U mag uiteraard ook het thema aan ons doorgeven waarna wij onze creativiteit erop los laten. In elk geval zorgen wij voor een prachtige tafel waar uw gasten nog lang over zullen napraten!


Gebak bestellen

Wilt u iets lekker bij de koffie? Trakteren op het werk of iemand verrassen met een lekker stukje banket? Bij Wendy’s taartfeest kunt u ook ambachtelijk gebak bestellen. Wij maken heerlijke sloffen in verschillende smaken, suikerschelpen, moorkoppen en roomrollen. U kunt ook een slagroomtaart bestellen vanaf 20 personen. De vulling en topping van snippers en fruit op de slagroomtaart mag u zelf samenstellen. U kunt ook kiezen voor een slagroomtaart met fotoprint!


Wilt u een sweet table of gebak bestellen? Neem gerust contact op via de telefoon (06-17026954) of mail (info@wendystaartfeest.nl). Of maak gebruik van ons contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen verder te bespreken.