Portfolio

Bestel voor iedere gelegenheid de heerlijkste handgemaakte taarten!


Portfolio


Bekijk hier mijn verjaardagstaarten, bruidstaarten, feesttaarten voor speciale gelegenheden (o.a. communie, baby shower, gender reveal, cakesmash, geboorte, jubileum en bedrijfsfeest), Sweet tables & gebak. Klik op de foto voor een grote weergave. Volg ook mijn Facebook pagina voor de nieuwste taarten!

Happy Birthday! Verjaardagstaarten, meptaartjes, traktaties.


Verjaardagstaarten voor volwassenen, jongens en meisjes, in elke gewenste stijl en met de mooiste decoraties. 3D Taarten, stapeltaarten of koektaarten in cijfers of letters... Alles kan en niets is ons te gek! Voor de kleinsten hoort er natuurlijk ook een meptaartje bij. En vergeet ook niet een bijpassende traktatie  voor op school of de kinderopvang!

Bruidstaart


De mooiste bruidstaarten voor de mooiste dag! Met een handgemaakte bruidstaart, geheel in uw stijl, wordt uw bruiloft nóg specialer. Als extra of aanvulling kunt een sweet table door ons laten maken.

Feesttaarten voor allerlei gelegenheden


Bijzondere feesttaarten voor bijvoorbeeld een communie, baby shower, gender reveal, cakesmash, geboorte, jubileum en bedrijfsfeest, in elke gewenste stijl en met de mooiste decoraties. 3D Taarten, stapeltaarten of koektaarten in cijfers of letters... Alles kan en niets is ons te gek!

Sweet table & gebak


Een feestelijke en gevarieerde sweet table maakt de baby shower, bruiloft of communie compleet! Ook te combineren met een bruidstaart of feesttaart. Lekker voor bij de koffie of om te trakteren: Ambachtelijk gebak zoals een slagroomtaart, sloffen in verschillende smaken, suikerschelpen, moorkoppen en roomrollen.


Wilt u een verjaardagstaart, bruidstaart, feesttaart, sweet table of gebak bestellen? Neem gerust contact op via de telefoon (06-17026954) of mail (info@wendystaartfeest.nl). Of maak gebruik van ons contactformulier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen verder te bespreken.

Contactgegevens


Adres: Stoomstraat 10, 8263 AT Kampen

Email: info@wendystaartfeest.nl

Telefoon: 06-17026954


Lees onze algemene voorwaarden

© Copyright Wendy.

Wendy's Taartfeest


Voor héérlijke handgemaakte verjaardagstaarten, bruidstaarten, gender reveal taarten, babyshower taarten, jubileum taarten, bedrijfstaarten, cakesmash taartjes, gebak en sweet tables!