Feesttaart
Gender Reveal taartjes
Geboortetaart met luchtballon
He or she taart
Blauwe babyshower taart
Geslaagd taartje
Oud en nieuw taart likeurtjes
Taart ooievaar Babyshower
Girl or boy cupcakes
Oud en nieuw taart
Handgemaakte bedrijfstaart kerst
Handgemaakte baby shower taart roze
Sinterklaas taart
Cupcakes gender reveal
Taart Gender Reveal
Oud en nieuw taartjes
Gender reveal cupcakes
kersttaartje
He or she cupcakes Gender Reveal party
Handgemaakte taart Gender Reveal
Cupcakes macaron gender reveal

Feesttaart

Geen feest zonder taart! En bij sommige feestjes staat de taart zelfs centraal. Zoals bij een Gender Reveal feestje. De kleur vulling onthult of er een jongetje of meisje geboren wordt! Ook bij een cakesmash draait alles om de taart. Tijdens deze shoot mag uw kleine heerlijk petsen in een fotogeniek taartje. Met grote toeven gekleurde botercrème voor extra kliederplezier! U kunt deze en nog veel meer feesttaarten bestellen bij Wendy’s Taartfeest. Wij zitten vol creatieve ideeën om uw feesttaart - en daarmee ook uw feestelijke gelegenheid - tot een groot succes te maken!


Feesttaart bestellen

Bij ons kunt u een feesttaart bestellen voor elke gelegenheid, zoals: een baby shower taart, gender reveal taart, cakesmash taart, geboorte taart, communie taart, jubileum taart, geslaagd taart, Valentijnstaart, Kersttaart, Moederdagtaart of bedrijfstaart. Natuurlijk zijn andere feesttaarten ook mogelijk. Ook kunt u een feesttaart combineren of uitbreiden met gebak of een sweet table; een feestelijke tafel met klein gebak en lekkernijen zoals cupcakes, cakepops, macarons en pushcakes. Zo biedt u voor iedereen iets lekkers aan!


Feesttaart laten maken

Wilt u een feesttaart laten maken voor een groot gezelschap of kleinere groep? Heeft u een thema in gedachten of moet er een bedrijfslogo op komen te staan? Wilt u ronde of vierkante taart, met fondant of gedript? Wij helpen u graag om de mooiste feesttaart samen te stellen! En met een luchtige biscuit als basis, aardbeienbavarois en banketbakkersroom als vulling en een dikke fondantlaag als omhulsel zal uw taart beslist heerlijk smaken. Een buitenkant van marsepein, een dripcake en/of andere smaken vulling (tegen meerprijs) is ook mogelijk. Met speciale toppings - van slagroom tot chocola - en prachtige decoraties maken we uw feesttaart helemaal af!


Wilt u een feesttaart bestellen? Neem gerust contact op via de telefoon (06-17026954) of mail (info@wendystaartfeest.nl). Of maak gebruik van ons contactformulier om meteen de gewenste taart en vulling door te geven. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen verder te bespreken.