Feesttaart

Bestel voor iedere gelegenheid de heerlijkste handgemaakte taarten!


Feesttaart

Geen feest zonder taart! En bij sommige feestjes staat de taart zelfs centraal. Zoals bij een Gender Reveal feestje. De kleur vulling onthult of er een jongetje of meisje geboren wordt! Ook bij een cakesmash draait alles om de taart. Tijdens deze shoot mag uw kleine heerlijk petsen in een fotogeniek taartje. Met grote toeven gekleurde botercrème voor extra kliederplezier! U kunt deze en nog veel meer feesttaarten bestellen bij Wendy’s Taartfeest. Wij zitten vol creatieve ideeën om uw feesttaart - en daarmee ook uw feestelijke gelegenheid - tot een groot succes te maken!


Feesttaart bestellen

Bij ons kunt u een feesttaart bestellen voor elke gelegenheid, zoals: een baby shower taart, gender reveal taart, cakesmash taart, geboorte taart, communie taart, jubileum taart of bedrijfstaart. Natuurlijk zijn andere feesttaarten ook mogelijk. Ook kunt u een feesttaart combineren of uitbreiden met gebak of een sweet table; een feestelijke tafel met klein gebak en lekkernijen zoals cupcakes, cakepops, macarons en pushcakes. Zo biedt u voor iedereen iets lekkers aan!


Feesttaart laten maken

Wilt u een feesttaart laten maken voor een groot gezelschap of kleinere groep? Heeft u een thema in gedachten of moet er een bedrijfslogo op komen te staan? Wilt u ronde of vierkante taart of een bijzondere 3D taart in de vorm van bijvoorbeeld een zwangere buik? Wij helpen u graag om de mooiste feesttaart samen te stellen! En met een luchtige biscuit als basis, aardbeienbavarois en banketbakkersroom als vulling en een dikke fondantlaag als omhulsel zal uw taart beslist heerlijk smaken. Een buitenkant van marsepein en/of andere smaken vulling (tegen meerprijs) is ook mogelijk. Met speciale toppings - van slagroom tot chocola - maken we uw feesttaart helemaal af!


Wilt u een feesttaart bestellen? Neem gerust contact op via de telefoon (06-17026954) of mail (info@wendystaartfeest.nl). Of maak gebruik van ons contactformulier om meteen de gewenste taart en vulling door te geven. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen verder te bespreken.

Contactgegevens


Adres: Stoomstraat 10, 8263 AT Kampen

Email: info@wendystaartfeest.nl

Telefoon: 06-17026954


Lees onze algemene voorwaarden

© Copyright Wendy.

Wendy's Taartfeest


Voor héérlijke handgemaakte verjaardagstaarten, bruidstaarten, gender reveal taarten, babyshower taarten, jubileum taarten, bedrijfstaarten, cakesmash taartjes, gebak en sweet tables!