Bruidstaart
Naked drip bruidstaart met bloemen
Naked drip bruidstaart met sweet table
Naked dripcake bruidstaart
Witte bruidstaart met kant
Bruidstaart wit met roze lint
Zwarte bruidstaart Till Death do us Part
Bruidstaart met rozen kant en lint
Witte bruidstaart
Bruidstaart 12 en een half jaar getrouwd
Goud creme bruidstaart met sweet table
Naked chocolate drip bruidstaart met fruit
Bruidstaart 50 jarig huwelijk
Kleine bruidstaart
Mini bruidstaartje 1-jarig huwelijk
Zwarte bruidstaart met bloemen

Bruidstaart

De mooiste dag van uw leven: dáár hoort de mooiste bruidstaart bij! Een bruidstaart bestellen doet u niet zomaar. Daarom maken wij elke bruidstaart in nauw overleg en kunt u uiteraard verschillende vullingen van tevoren proeven. Wij zorgen voor een prachtige bruidstaart die zeker in de smaak zal vallen bij u en uw gasten!


Bruidstaart bestellen

Bij Wendy’s Taartfeest kunt u een prachtige en heerlijke bruidstaart bestellen. Aan de hand van het aantal gasten bepalen we hoeveel lagen de bruidstaart zal krijgen en wat er in het ontwerp mogelijk is. Of u nu een klassieke witte bruidstaart zoekt, een romantische taart vol gekleurde bloemen of een strakke taart met lint: u vraagt, wij maken het voor u! En wat dacht u van een sweet table? Deze feestelijke tafel vol lekkernijen, zoals cupcakes, cakepops, push cakes, macarons en/of donuts, ziet er fantastisch uit. Een sweet table bevat voor iedereen wel wat lekkers. Zo kunt u ook kiezen voor een kleinere bruidstaart met een sweet table ter aanvulling!


Bruidstaart samenstellen

Het oog wil wat, maar de smaakpapillen ook! Daarom is de samenstelling heel belangrijk bij de keuze van uw bruidstaart. Een bruidstaart bestaat uit verschillende lagen luchtig gebak (biscuit), met daartussen een vulling van banketbakkersroom en/of lemoncurd, bavaroise, mousse en/of créme. De buitenkant wordt afgestreken met ganache, waarna de bruidstaart wordt afgewerkt met de beste fondant of marsepein. Kiezen jullie voor traditioneel wit, romantische pastel of een gewaagde kleurencombinatie? Met de kleur van de taart zet u meteen een stijl neer! De eetbare decoratie ten slotte kan gemaakt worden van suikergoed, glazuur, fondant of marsepein. De vulling van de taart bepaalt in grote mate de smaak. Zoekt u een frisse fruittaart, houdt u van exotische smaken of wilt u een traditionele, zoete taart? Alles is mogelijk. Vraag gerust advies om de lekkerste combinaties!


Bruidstaart proeverij

Wilt een bruidstaart bestellen? Dan kunt u eerst het gebak met een zestal vullingen, plus lemon custard en banketbakkersroom, in onze bakkerij in Kampen komen proeven! U kunt kiezen uit de volgende bruidstaart vullingen:Aardbeien Bavarois

Bosvruchten

Oreo

Advocaat

Cappucino

Koffie

Caramel

Kwark-Yoghurt

Perzik-Maracuja

Ananas

Chocola

Lemoncurd

Appel-Kaneel

Citroen

Mandarijn

Stracciatella

Banaan

Framboos

Mango-abrikoos

Sinaasappel

Bastogne

Hazelnoot

Mix Tiramisu

Tropical

Bokkenpootjes

Kersen

Neutral

Vanille

Bosbes-botermelk

Kers-banaan

Nougat

Witte Chocolade
Yoghurt-kers

Neem gerust contact op om de wensen voor uw bruidstaart te bespreken! Dat kan per mail (info@wendystaartfeest.nl), telefoon (06-17026954) of door een berichtje op onze Facebook pagina.