Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden

Bestellen en betalen

Een taart bestellen kan via ons contactformulier. Er wordt geen prijsopgave verstuurd via sms, Whatsapp of Facebook.


Na het plaatsen van de bestelling via ons contactformulier ontvangt u een offerte op maat. Na akkoord sturen wij vooraf per e-mail de factuur. De factuur dient voldaan te worden 1 week voor de ophaaldag te zijn voldaan (voor gelegenheidstaarten). Voor Bruidstaarten dient de factuur 3 weken voor de leverdag te zijn betaald.  Een bestelling is pas definitief als de betaling vooraf  is voldaan. 


Indien wij geen tijdige betaling hebben ontvangen, zal dit per e-mail worden medegedeeld. Hierin zal een nadere termijn van betaling worden vastgesteld. Mocht ook binnen die termijn geen betaling zijn ontvangen, dan zal Wendy’s taartfeest niet leveren. De betalingsverplichting blijft echter ten alle tijden bestaan. Dit is in verband met de reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste datum.


Voor deelname aan workshops geldt hetzelfde.  Na het aanmelden via het workshops contactformulier, ontvangt u per mail de factuur. Deze dient binnen de gestelde betalingstermijn voldaan te worden. Indien wij geen tijdige betaling hebben ontvangen, sturen wij een tweede e-mail ter herinnering en met een nadere termijn van betaling. Ook bij het niet komen opdagen tijdens de workshop, blijft de betalingsverplichting bestaan. Dit in verband met de reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de plek bij de betreffende workshop.


Annuleren

Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum met uitzondering van bruidstaarten. Deze kunnen tot uiterlijk 1 maand voor leverdatum worden geannuleerd. Bij geen tijdige annulering zal uw betaling niet worden teruggeboekt. Dit is verband met de reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste datum.


Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter niet tevreden zijn, bewaart u dan het door ons geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan Wendy‘s taartfeest. Wij kunnen vervolgens uw klacht beoordelen en aan een passende oplossing werken.


Klachten die wij later dan 48 uur ontvangen na het bezorgen of ophalen van de taart, kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen.


Namaken en Allergieën

Wendy‘s taartfeest maakt geen taarten na van collega bakkers. Onze taarten zijn handwerk en daardoor is ieder taart uniek. Wij maken dan ook nooit tweemaal exact hetzelfde ontwerp. U kunt een voorbeeld wel meesturen zodat we er ideeën van kunnen gebruiken. We zullen onze eigen draai geven aan de taart.


Wendy‘s taartfeest is niet aansprakelijk voor eventuele allergische reacties. Mochten er allergieën zijn, dan dient u deze vooraf te vermelden. Dit betreft uw eigen verantwoordelijkheid. 


Onze nadrukkelijke voorkeur gaat uit naar onze handgemaakte suikerbloemen. Het is echter mogelijk om verse bloemen te verwerken op uw taart. Wij willen u hiervoor welgraag wijzen op de eventuele risico's: Verse bloemen zijn bespoten en kunnen beestjes bevatten.

Verse bloemen dient u zelf aan te (laten) leveren. Wij zullen de bloemen voorzichtig en veilig op de taart verwerken. Wij maken hierbij gebruik van bloembinders-tape en flower-picks. Wendy‘s taartfeest is echter niet verantwoordelijk voor gevolgen veroorzaakt door het gebruik van verse bloemen op de taart.


Omstandigheden

Bij ziekte, familie omstandigheden, brand of andere overmacht wordt u zo snel mogelijk geïnformeerd wanneer Wendy‘s taartfeest de bestelling niet voor u kan uitvoeren. In overleg zullen we kijken of de bestelling door een collega kan worden overgenomen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan zullen we restitueren. Het terug te ontvangen bedrag kan nooit hoger zijn dan het betaalde bedrag.


Bezorgen en ophalen

Gelegenheidstaarten kunnen opgehaald worden in de ochtend van 9.30-10.00 . Tenzij een speciale afspraak is gemaakt. Bezorgen binnen Kampen wordt een bedrag gerekend van € 7,50. Buiten Kampen rekenen wij een bedrag per gereden kilometer van € 0,45 plus een startbedrag van € 7,50. Indien de taart zelf gehaald wordt, bent u zelf verantwoordelijk voor het vervoeren van de taart. Wendy‘s taartfeest is hiervoor niet aansprakelijk.


Eigendomsvoorbehoud

Foto's en ontwerpen van taarten, cupcakes etc door Wendy‘s taartfeest gemaakt blijven eigendom van Wendy‘s taartfeest. Foto's en ontwerpen kunnen op elke wijze door Wendy‘s taartfeest gepubliceerd worden Privacy:  Wij behandelen al uw gegevens uiterst zorgvuldig en delen deze nooit met andere partijen.

* Wanneer u een bestelling plaatst gaat u automatisch akkoord met deze algemene voorwaarden*